• روستاهای هدف گردشگری

    روستای سعادت آباد

          روستای سعادت آباد در 19کیلومتری جنوب شرق رشتخوار واقع شده است، این روستا در فصول سرد سال دارای مزارع سرسبز زعفران و گندم و در تابستان دارای باغات پسته و مزارع گسترده چغندرقند و خربزه است. وجود آثار تاریخی باشکوهی همچون عمارت محمدخان قرائی، مسجد و آب انبار سعادت‌آباد و وجود کوه‌های گرمو در شمال روستا و آبشار، چشمه آب گرم و مزار پیریاهو باعث گردیده تا گردشگران بسیاری در فصول مختلف سال به این روستا سفر نمایند و از جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و مناظر زیبا و بکر آن استفاده نمایند. در حال حاضر فاقد اقامتگاه است. همچنین با توجه به جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شرایط سرمایه‌گذاری در روستا کاملاً مهیا است.
     

    روستای سنگان


         این روستا در 23کیلومتری شمال غرب رشتخوار و در بخش مرکزی واقع شده است و در شمال شرق آن (تنگل زیبای کوهسنگ با کوهستان‌های سرسبز، رودخانه‌ای فصلی و درختان و گیاهان دارویی متنوعی) وجود دارد. در این ناحیه کوهستانی حیوانات وحشی نظیر پلنگ، گرگ، کفتار، روباه، کل، قوچ وحشی، بز کوهی، کبک و تیهو زندگی می کنند. وجود آثار تاریخی متنوعی همچون آرامگاه شاه سنجان، آرامگاه امان‌قلی، ارگ قدیمی روستا، مسجد، آب‌انبار و حمام سنگان نشانگر قدمت طولانی این روستا می‌باشد که باعث شده گردشگران بسیاری جهت بازدید از آثار تاریخی به این روستا سفر نمایند و در کنار بازدید از جاذبه‌های تاریخی از جاذبه‌های طبیعی بکر منطقه لذت و اوقات خوش و خاطره‌انگیزی را سپری نمایند. در حال حاضر مجوز دو اقامتگاه بوم‌گردی در آن صادر و در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهند رسید. با توجه به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری امکان سرمایه‌گذاری در آن وجود دارد.
     

    روستای اکبرآباد


     
         روستاتی اکبرآباد در 15کیلومتری جنوب شرق رشتخوار و به فاصله 1500متری از جاده آسفالته رشتخوار به خواف واقع شده است، که در تابستان دارای طبیعتی زیبا و مزارع گسترده خربزه است. علاوه بر مناظر زیبا پیرامون روستا، وجود قلعه کهنه اکبرآباد، آب‌انبار و محوطه شهر تاریخی جیزد که در حال حاضر بالغ بر 50هکتار وسعت، و در محل به قلعه کهنه جيج مشهور بوده و در حقيقت همان شهر جيزد است که بنا بر نوشته فصيحي خوافي در کتاب مجمـل التواریخ از قول خطیب ابوالفخـر الزوزنی در سال737 هـ.ق در ولایت خواف زلـزلـه‌ای واقع شد که به زلزله جیزد معروف است که سی هزار آدمی از قصبه زوزن تا به قصبه جیزد مهدوم شدند. امروزه از خيل ابنيه شهر جيزد تنها تپه ماهورها، بخشي از ارگ و حصار شهر و برج‌هاي پيرامون آن برجاي مانده است، همین مسأله باعث شده که گردشگران بسیاری از این روستا و جاذبه‌های تاریخی آن بازدید نمایند.

     

سایر شهرستان ها
ورود به پنل
تمامی حقوق این پورتال متعلق است به اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی مجری پورتال : شرکت داده پردازی پویان ابتکار شرق